Velkommen i minen

Denne sides oprindelse skal findes i starten af det nye år tusind, og blev skabt som et sted hvor min gamle rollespils gruppe COTH, kunne dele sine ideer og skører indfald med resten af det danske live-rollespils miljø.

Vi havde vores samlingssted, i en kælder i Brønshøj hvor vi jævnligt mødtes til bordrollespil,
f
ilm produktion, byggeri af forskelligt rollespils udstyr mm.
I dag eksistere COTH ikke mere, og kælderen som samlingssted for kreativitet er der hellere ikke længerer. Men alle de projekter, konstruktionere, tanker, ideer og mange lange samtaler er ikke glemt.

Efter opløsningen af gruppen, forsatte jeg mere eller mindre på egen hånd, med forsat at opfinde og udvikle den særlige rollespils filosofi og pædagogik, der kendetegnede alle de projekter vi som gruppe deltog i.
Selv om jeg til dags dato har været en del af det danske live-rollespils miljø i over 22år,
så mener jeg stadig der er mere at opdage, udvikle og vidregive.

Ligesom COTH spredte sig over flere aspekter inden for rollespil, så forsætter jeg mit arbejde, undervisning og udvikling, med en bred vifte af alsidig, og tildels anderledes, vinkler for øje
Denne hjemmeside skulle gerne bære præg af dette, og det vil derfor være muligt at finde alt fra: byggeplaner, musikfiler, instruktions videoer, fotos og tekster med pædagogisk og filosofisk indhold.

Min viden og erfaring har jeg fået , dels som sagt fra min gamle gruppe COTH, men også fra alle de foreninger, grupper, kampanger, scenarier og personer jeg har været i kontakt med igennem de mange år jeg har
"leget" rollespil.

Jeg håber at du/I får glæde af siden og det indhold, og det er muligt og ønskværdigt at kontakte mig med spørgsmål, kritik og inputs der kan være med til at udvikle.


E-mail: minen [snabel a] coth [punktum] dk

mvh

Christian Colberg aka Master-COTH


Nyheder
(30. Juli 2015)

Jeg har lagt fotos op af mit træhus (COTH hus 2.0), taget fra scenariet "Rænkespil 2", under "Opfindelser".